Ah kuljetus oy

Sivun läpinäkyvyys Näytä lisää Facebook näyttää tietoja, joiden avulla ymmärrät sivun tarkoitusta paremmin. Katso, millaisia toimintoja sivua hallinnoivat ja sisältöä julkaisevat ihmiset tekevät. Sivu luotu – 4. syyskuuta 2015

Ruoka ja biotalous » wfeo

  1. Tampere bussi alueet
  2. Henkilökunta | Etelä-Pohjanmaan liitto
  3. Etelä-Pohjanmaan liitto, SEINÄJOKI
  4. Etelä-Pohjanmaan liitto - YouTube
  5. Suomen historia
  6. James bond elokuvat luettelo
  7. Etelä-Pohjanmaan liitto - Wikiwand
  8. Etelä-Pohjanmaan liitto - taloustiedot, Y-tunnus ja päättäjät - Finder.fi

Etelä-Pohjanmaan liitto, SEINÄJOKI

Maakuntapäivillä valitaan neljäksi vuodeksi maakuntavaltuusto, joka käyttää kuntayhtymän ylintä päätösvaltaa. Etelä-Pohjanmaan liittoa johtaa maakuntajohtaja. Maakuntajohtajana on 1. 9. 2006 alkaen toiminut maatalous- ja metsätieteiden tohtori Asko Peltola.

Etelä-Pohjanmaan liitto – Wikipedia

Kirjaudu maksuttomaan Oma Fonecta -palveluun ja muokkaa yrityksesi tietoja. Tietoa meistä Etelä-Pohjanmaan liitto sijaitsee kunnassa Seinäjoki, alueella Marttila. Se on perustettu 1. 2. 1994. Se on kuntayhtymä, jonka toimiala on maakuntien liitot ja kuntayhtymät. Voit selvittää sen päättäjät, taloustiedot kuten liikevaihdon ja muut yritystiedot Finderissa. Seinäjoen ammattikorkeakoulun opiskelijakunta SAMO Kampusranta 11 60320 SEINÄJOKI Seinäjoen Rautatieläisten Soittokunta Keskuskatu 32 A 60100 SEINÄJOKI Pohjanmaan Liikunta ja Urheilu PLU ry Huhtalantie 2 Elinkeinotalo 60220 SEINÄJOKI Seinäjoen Maakuntatalo Kiinteistö Oy Kalevankatu 14 60100 SEINÄJOKI Seinäjoen vapaaseurakunta Kauppakatu 13 60100 SEINÄJOKI Itikka Osuuskunta Itikanmäenkatu 3 60100 SEINÄJOKI Näytä reitti nykyisestä sijainnistasi

Etelä-Pohjanmaan liitto ei puolla Hirvijärven kansallispuistohanketta | Yle Uutiset | yle.fi

Etelä-Pohjanmaan liitto Tyyppi Kuntayhtymä Toimiala Aluekehitys Päämaja Seinäjoki Toiminta-alue Etelä-Pohjanmaan maakunta Maakuntajohtaja Asko Peltola Aiheesta muualla Sivusto Etelä-Pohjanmaan liitto on lakisääteinen maakunnallinen kuntayhtymä. Etelä-Pohjanmaan liitto vastaa aluekehitysviranomaisena Etelä-Pohjanmaan maakunnan strategisesta kehittämisestä ja suunnittelusta. Etelä-Pohjanmaan liiton suunnittelu- ja kehittämisjärjestelmä perustuu alueiden kehittämistä ja alueiden käyttöä koskevaan lainsäädäntöön. Lisäksi liiton toimintaa ja tehtäviä ohjaa 1. 1. 2001 voimaan tullut perussopimus. Liiton muodostamaan kuntayhtymään kuuluu 17 jäsenkuntaa, jotka muodostavat Etelä-Pohjanmaan maakunnan. Etelä-Pohjanmaan liitto on yksi Suomen yhteensä 18 maakunnan liitosta. [1] Hallinto Etelä-Pohjanmaan liiton perussopimuksen mukaisia toimielimiä ovat maakuntapäivät, maakuntavaltuusto, maakuntahallitus, tarkastuslautakunta, kulttuurilautakunta ja Etelä-Pohjanmaan maakunnan yhteistyöryhmä. Maakuntapäivät pidetään joka neljäs vuosi kunnallisvaalien jälkeisenä vuonna vuoden alkupuolella.

Etelä-Pohjanmaan liitto - taloustiedot, Y-tunnus ja päättäjät - Finder.fi

Description Etelä-Pohjanmaan liitto on lakisääteinen maakunnallinen kuntayhtymä, jossa on 18 jäsenkuntaa. Etelä-Pohjanmaan liitto on maakunnan menestyksen asialla. Maakunnan liitto toimii yhteisen kehittämistahdon muodostajana ja voimavarojen kokoajana. Se kokoaa kaikki eteläpohjalaiset toimijat työskentelemään yhteisten päämäärien edistämiseksi ja toteuttamiseksi. Etelä-Pohjanmaan liitossa työskentelee asiantuntijoita muun muassa aluesuunnittelun, aluekehityksen ja kulttuurin kehittämisen tehtäväalueilla. Liiton toiminnan ydinajatuksena on virittää ja toteuttaa laaja-alaista eri sektorit ylittävää yhteistyötä Etelä-Pohjanmaan asukkaiden, kuntien ja koko maakunnan parhaaksi.

Tästä linkistä pääset tutustumaan Keski-Pohjanmaan kulttuurisivuihin Helmikuussa 2015 käynnistyneen hankkeen tavoitteena on luoda Etelä-Pohjanmaan, Keski-Pohjanmaan ja Pohjanmaan maakuntien alueelle uusia hyvinvointia edistäviä kulttuuripalveluja. Hankkeen tuella kehitetään alueen kuntiin hallinnolliset rajat ylittävää yhteistyötä sekä uusia palveluja tukevia toimintamalleja. Lisäksi vahvistetaan eri hallinnonalojen välisessä yhteistyössä tarvittavaa osaamista. Keskeinen osa hankkeesta toteutuu alueen kunnissa kevään 2015 aikana käynnistyvien kuntapilottien kautta. Pilottihankkeiden avulla pyritään kuntiin luomaan hyvinvointia edistäviä asiakaslähtöisiä kulttuuripalveluja, jotka voivat myöhemmin juurtua pysyväksi osaksi kunnan palvelurakennetta. Tavoitteena on samalla parantaa kulttuuripalvelujen saavutettavuutta. Uusien kulttuuripalvelujen kehittämisessä kuntien kumppaneina voivat toimia paikalliset järjestöt, taiteilijat tai muut palveluiden tuottajat. Hyvinvointia kuntiin ilman rajoja -hankkeen rahoittajina toimivat Opetus- ja kulttuuriministeriö, Etelä-Pohjanmaan liitto, Pohjanmaan liitto, Keski-Pohjanmaan liitto ja Svenska Österbottens förbund för utbildning och kultur (SÖFUK).

  1. Paras omenapiirakka mascarpone recipe
  2. Esimerkki
Wednesday, 14 October 2020