Ah kuljetus oy

  1. BabyBjörn Miracle rintareppu - A-T Lastenturva verkkokauppa
  2. Baby björn kantoreppu - Heinäkuu 2020
  3. Baby bjorn rintareppu painoraja boy
  4. Baby bjorn rintareppu painoraja 2

Tämä tarkoittaa sitä että se on nopea pukea päälle, yöllä tai päivällä, jolloin voit helposti rauhoittaa vauvaasi ja tuudittaa hänet unten maille. Rintareppu ja päätuki ovat täysin säädettävissä, tarkoittaen että rintareppu mukautuu vastasyntyneen kasvun myötä. Erittäin pehmeä ja joustava BabyBjörn Mini Rintarepun kankaat ovat erittäin pehmeät joten se on miellyttävä ja hellä vastasyntyneen herkkää ihoa vasten. Ainutlaatuiset kankaat - 3D-jersey, 3D-verkkokangas tai puuvilla. 3D kankaat ovat kehitetty käytettäväksi erityisesti rintarepussa ja ovat suunniteltu vastasyntyneille. Sekä Mesh- että Jersey -rintarepuissa on käytetty 3D kangasta, joka kostuu kolmesta kerroksesta – sisä-, keski- ja ulkokerroksesta. Pehmusteen sijasta, koostuu keskikerros hienosta yksikuitulangasta. Tämä antaa rintarepulle saman tukevuuden kuin pehmuste, sallien kuitenkin ilman virrata vapaammin, jolloin rintareppu pysyy ilmavana ja viileänä. BCI sertifioitu puuvilla on hieman venyvää istuinalueella ja satiinikudottu kangas on superpehmeää ja mukavaa.

BabyBjörn Miracle rintareppu - A-T Lastenturva verkkokauppa

× Pysy ajan tasalla tarjouksista ja uutuuksista, tilaa uutiskirjeemme. Hinta verkkokaupassa: 159, 00€ Veroton: 128, 23€ Valmistaja: Stokke Tuotekoodi: 90020002 Saatavuus: Varastossa Vaihtoehdot * Stokke MyCarrier 3 in 1 väri: Pink Mesh Stokke MyCarrier Front and Back Rintareppu Stokke MyCarrier 3 in 1-kantoreppu kasvaa lapsesi mukana ilman tinkimättä mukavuudesta tai ergonomiasta. Lapsen säädettävä istuinosa tukee takapuolta, lonkkia sekä lantiosta käyttäen "sammakkoasentoa". Kun kantoreppua käytetään selässä, voi lapsen asettaa reppuun ennen päälle pukemista, jolloin sen käyttö on turvallista ja erittäin helppoa. Stokke MyCarrier on valmistettu luomupuuvillasta. Front carrier-rintareppu Sopii lapsille alk. 3, 5kg tai 53cm Painoraja 15kg Kasvot kantajaan päin, kunnes lapsi kannattelee tukevasti itse päätään (noin 4kk) Kun käytetään kasvot kantajaan päin, ovat lonkat auki "sammakkoasennossa". Muista aina varmistaa. että lapselle jää tarpeeksi tilaa suun ja nenän ympärille Aluksi rintareppua kannattaa käyttää 10-15min kerrallaan Back Carrier-selkäreppu Sopii lapsille, jotka osaavat istua ilman tukea ja jotka ovat yli 72cm pitkiä Alumiininen selkäntuki pitää olla aina repussa kiinni, kun kannetaan selänpuolella.

3 päivää sitten Baby Björn one kantoreppu Tampere, Pirkanmaa Lisätiedot Musta rintareppu / kantoreppu ja pestävä valkoinen kuolalappu. Väri musta. Uutena ostettu ja muutaman kerran käytetty. Postitus 10 3 Ilmianna ilmoitus 7 tuntia sitten Baby björn kantoreppu Turku, Varsinais-Suomi Lisätiedot Hyvä kantoreppu, joka on helppo ja nopea säätää erikoikoisille ihmisille, jos vaikka kantaja vaihtuu kävellessä. Ohjeistettu painoraja 3, 5-11KG... 3 Ilmianna ilmoitus 19 tuntia sitten Vauva kantoreppu baby björn Vaasa, Pohjanmaa Lisätiedot Vauvan kantoreppu punainen, baby björn 4 Ilmianna ilmoitus 2 päivää sitten Baby björn kantoreppu Tampere, Pirkanmaa Lisätiedot myydään baby björnin kantoreppu. Kunto hyvä. Nouto vehmaisista. 5 Ilmianna ilmoitus 3 päivää sitten Baby björn kantoreppu Pori, Satakunta Lisätiedot vähäisellä käytöllä ollut baby björnin kantoreppu. Postikulut 5, 90 3 Ilmianna ilmoitus 3 päivää sitten Baby björn kantoreppu Turku, Varsinais-Suomi Lisätiedot hyvässä käytetyssä kunnossa oleva baby björnin musta kantoreppu.

Baby björn kantoreppu - Heinäkuu 2020

Valitse babybjörn väri Musta/hopea Tuote tilapäisesti loppu Tuotekoodi: 7317680960658 129, 00 € tai alk. 9 € /kk Katso lisätietoa tuotteesta Tuotekuvaus Tarjouspaketit Tuotearvostelut Myymäläsaatavuus Yhteensopivat tuotteet BabyBjörn Miracle rintareppu on kantoreppu, joka siirtää vauvan painon kantajan olkapäiltä lantiolle vyötäröhihnan ja selkätuen avulla. Tämän säädettävän rintarepun vyötäröhihna, selkätuki ja leveät olkahihnat mahdollistavat painopisteen siirtämisen ja pidentävät siten mukavalta tuntuvaa kantoaikaa. Vyötäröhihnan ansiosta lapsen painoa voi laskea hartioilta lantiolle, ja selkätuki pitää alaselän vakaana. Painopistettä voi tarvittaessa siirtää myös lapsen istuessa rintarepussa. Miracle rintarepun kantokorkeutta voi säätää lapsen iän mukaan. Vastasyntynyttä kannattaa kantaa korkealla rinnan päällä, mutta vanhempaa lasta kantaessa painopistettä voi siirtää hartioilta alemmas vyötärölle. Miracle mukautuu kasvavan lapsesi tarpeisiin. Miracle rintareppua voi käyttää heti syntymästä lähtien, mutta sen anatominen muotoilu sopii myös vanhemmille lapsille.

Leveä vyötärönauha ja pehmustetut olkahihnat mahdollistavat sen, että sekä vastasyntynyt että taaperoikäinen kulkevat mukavasti mukana. Vyötärönauha jakaa painon lanteillesi eikä kuormita selkääsi niin paljon. Kantorepussa on neljä erilaista tapaa kantaa lasta - kaikki tavat ovat yhtä mukavia ja helppokäyttöisiä. Näin saat vaihtelua niin sinulle kuin lapsellesikin. - Pääntuki nousee ylemmäs - Uudistettu olkahihnojen pehmuste - Säädettävä istuinala jossa suurempi maksimileveys - Vähemmän kangasta lapsen ja kantajan välissä - Pääntuen säätelyn uusi muotoilu - Ohuempi pehmuste - Pehmeämpi kangas BabyBjörn One on ergonominen ja lantioystävällinen kantoreppu. International Hip Dysplasia Institute on testannut One-kantorepun ja nimennyt sen lantioystävälliseksi kantorepuksi, joka tarkoittaa, että se antaa tärkeinä ensimmäisinä kuukausina oikean tuen lapsen lantiolle ja lantion kehitykselle. - Ergonominen jalkojen asento Lapsen istuinala on 32 cm. Lapsesi ollessa kääntyneenä sinuun päin istuinosa luo leveän haara-asennon lapsesi jaloille.

Baby bjorn rintareppu painoraja boy

Nouto/postitus kuvat tulossa Ilmianna ilmoitus 6 päivää sitten Baby björn rintareppu mini Jyväskylä, Keski-Suomi Lisätiedot uudenmallinen baby björn mini kantoreppu. Uudenveroinen kunto. 3 Ilmianna ilmoitus 11 päivää sitten Baby björn Miracle kantoreppu Helsinki, Uusimaa Lisätiedot Myydään vain muutaman kerran käytössä ollut Baby björn kantoreppu. 2 Ilmianna ilmoitus 10 päivää sitten Baby Björn mini mesh kantoreppu Lahti, Päijät-Häme Lisätiedot harmaa baby björnin mini kantoreppu hengittävää mesh kangasta. Lisätietoja: r-mini/? Country=fi 4 Ilmianna ilmoitus 11 päivää sitten Baby björn kantoreppu Helsinki, Uusimaa Lisätiedot baby björn kantoreppu. Siistissä kunnossa. Pesty ja heti valmis käyttöön. Helppokäyttöinen kantoreppu. Puetaan repun tapaan ja pidin itse tästä... 3 Ilmianna ilmoitus 11 päivää sitten Baby björn kantoreppu Pohjois-Pohjanmaa, Oulu Lisätiedot ruskea, lähes uutta vastaavassa kunnossa oleva baby björn kantoreppu. Käyttöohje mukana. 3 Ilmianna ilmoitus 5 päivää sitten Kantoreppu Salo, Varsinais-Suomi Lisätiedot baby björn vaaleansininen kantoreppu tarvittaessa kulkeutuu salon keskustaan tai halikkoon 4 Ilmianna ilmoitus 12 päivää sitten Baby björn kantoreppu Helsinki, Uusimaa Lisätiedot Myydään hyväkuntoinen kantoreppu, jäi meillä vähälle käytölle.

Ohut keskikerros tekee rintarepusta pienikokoisen ja joustavan. Lue lisää BCI-puuvillasta Turvalliset ja testatut kankaat Kaikki tuotteessa käytetyt kankaat ovat hellävaraisia lapsesi iholle sekä turvallisia imeä ja pureskella. Ne ovat testattu, ja ne täyttävät vauvantuotteilta edellytetyt Öko-Tex® 100 -standardin luokan 1 vaatimukset. Se tarkoittaa, ettei niissä ole terveydelle haitallisia tai allergiaa aiheuttavia aineita.

Baby bjorn rintareppu painoraja 2

  1. Kuopio hotels
  2. Vapaat työpaikat saarijärvi lyrics
  3. Baby bjorn rintareppu painoraja boy

- Lisäpehmustetut olkahihnat Paksut olkainpehmusteet tuovat mukavuutta kantamiseen. - Vakaa vyötäröhihna Vyötäröhihnan avulla paino jakautuu tasaisesti eikä kuormita selkääsi - Täydellinen vastasyntyneille, vastasyntyneen tukea ei tarvita. - Mahdollisuus kantaa lasta eteenpäin käännettynä - kun vauvan niska, selkä ja lantio ovat kehittyneet tarpeeksi vakaiksi, voit valita jos haluat kantaa lasta katse eteenpäin suunnattuna. - Lantioystävällinen kantoreppu - antaa oikeanlaisen tuen ja edistää lapsesi lantion kehitystä joka on erityisen tärkeää ensimmäisinä kuukausina. - Laadukkaat materiaalit - kaikki materiaalit ovat ystävällisiä lapsesi iholle, vaarattomia suuhun laitettaessa ja taatusti vapaita terveydelle vaarallisista aineista. Täyttää Oeko-Tex Standard 100 vauvatuotteiden vaatimukset luokassa 1. - Kantoreppu One täyttää kantorepuille asetetut turvallisuusvaatimukset EN13209-2:2005 Ikäsuositus: 0-3 vuotta Materiaali: 60% puuvillaa, 40% polyesteriä Vuori: 100% puuvillaa. Vyötäröhihnan vuori 100% polyesteriä.

Kanna rinnalla, vauva selkä tai kasvot menosuuntaan Kun vauvasi on hieman kasvanut, voit valita kannatko häntä selkä vai kasvot menosuuntaan. Kun vauvaa kannetaan kasvot menosuuntaan, tulisi hänen olla vähintään 5 kk vanha. BabyBjörn Mini on pienikokoinen rintareppu joka soveltuu käytettäväksi lyhyitä aikoja kerrallaan. Se on täydellinen vauvan ensimmäisten kuukausien aikana, jolloin hän tarvitsee paljon läheisyyttä kellon ympäri. Rintarepun etuosa on näppärästi avattavissa kokonaan, jolloin nukkuva vauva voidaan helposti nostaa sänkyyn häntä herättämättä. Pehmeät kankaat ovat hellät vastasyntyneen herkälle iholle ja antavat ergonomista tukea selälle, jaloille ja lantiolle. Ominaisuudet Ihanteellinen ratkaisu vauvan ensimmäisten kuukausien ajan. BabyBjorn Mini on pienikokoinen ja helppokäyttöinen rintareppu joka soveltuu parhaiten paljon läheisyyttä kaipaaville vastasyntyneille vauvoille. Kannat vauvaa korkealla rinnallasi, jolloin hän aina tuntee ja kuulee sydämenlyöntisi. Pienikokoinen ja helppokäyttöinen BabyBjörn Mini Rintareppu on erittäin helppokäyttöinen ja siinä on vain muutama säädettävä solki.

Wednesday, 14 October 2020