Ah kuljetus oy

 1. Metsä wood
 2. Metsä group henkilöstöjohtaja
 3. Metsä forest
 4. Kesätyöhaun yhteystiedot

Uusi raikas vihreä väri ja modernisoitu muoto toivat mukaan viestin uudistuvasta ja tulevaisuuteen katsovasta konsernista. Merkin uuden muodon suunnitteli Petteri Järvelin. Oli tärkeää, että myös alkuperäisen merkin suunnittelija Erik Bruun hyväksyi uudistuksen. Lue lisää Metsän brän distä Metsä Groupin brändityökalussa ​. Yli 80-vuotinen historia Metsä Groupin emoyhtiön Metsäliitto Osuuskunnan juuret ovat syvällä osuuskuntaliikkeessä, joka löysi tiensä Suomeen 1900-luvun alussa. Metsänomistajatkin päättivät yhdistää voimansa saavuttaakseen vahvemman neuvotteluaseman puukaupassa. Toiminta alkoi yhteismyynneillä, ja vuonna 1934 perustettu Metsäliitto Oy jatkoi sitä aluksi puun viennillä. Vuodesta 1947 yhtiö on ollut osuuskunta. Vuonna 1949 perustettiin ensimmäiset omat sahat, ja 1950-luvulla toiminta laajeni kemialliseen metsäteollisuuteen. Suomalainen metsäteollisuus kasvoi ja kansainvälistyi nopeassa tahdissa 1960-luvulta lähtien, ja siitä muodostui yksi suomalaisen hyvinvoinnin ja vaurauden tukijaloista.

Metsä wood

Tehtaan sähköenergian omavaraisuusaste on 240 prosenttia eikä se käytä lainkaan fossiilisia polttoaineita. Metsä Groupin biotuotetehtaassa innovatiivista on myös sen liiketoimintamalli, joka perustuu tehokkaaseen kumppanuusverkostoon. Tehtaan yhtenä tavoitteena on avata uusia liiketoimintamahdollisuuksia eri kokoluokan ja kehitysvaiheen yrityksille. Uusia tuotteita jalostetaan yhteistyössä arvoketjun eri osaajien kanssa. Lue, miten sellu jalostuu kumppanien käsissä uusiin muotoihin. Hirvenpäälogon tarina Metsä Groupin hirvenpää-tunnus on perintöä 198​0-luvulta, jolloin Metsä Boardin nimi oli vielä Metsä-Serla. Suomalainen taiteilijaprofessori ja kansainvälisesti tunnettu graafikko Erik Bruun oli suunnitellut Metsä-Serlalle hirvenpää-tunnuksen, joka symboloi suomalaista perinnettä ja yhteyttä metsään. Kun Metsä Groupin yritysidentiteettiä uudistettiin vuonna 2012, hirvenpää-tunnuksen koettiin edelleen heijastavan vahvasti niitä ominaisuuksia, joista Metsä Group haluaa tulla tunnetuksi – vastuullisuutta ja vahvoja juuria suomalaisessa metsässä.

ENERGIA Sähkö, kaasu (maakaasu, nesteytetty maakaasu, nestekaasu), muut polttoaineet (polttoöljy, kivihiili, turve). INVESTOINNIT Tarvikkeet ja tuotteet, joita tarvitaan investoinneissa. Sulje ​HALLINNOLLISET PALVELUT Matkustuspalvelut, työsuhdeautot, vakuutukset, asiantuntijapalvelut (esim. laki-, verotus- ja rahoituskonsultointi), toimistotarvikkeet ja informaatiopalvelut (esim. markkinatieto ja raportit). ICT Palvelut kuten IT infrastruktuuri, laitteistot ja palvelinkapasiteettipalvelut, telekommunikaatiopalvelut, sovellus- ja lähituki, ICT konsultointi ja projektitoimitukset sekä ohjelmistolisenssit. MARKKINOINTI JA VIESTINTÄ Palvelut liittyen esim. mainontaan, markkinointiin, yrityskuvan kehittämiseen, lehtiin ja muihin julkaisuihin, digitaaliseen viestintään, median seurantaan sekä kääntämiseen. HR Palvelut liittyen rekrytointiin, suorituksen johtamiseen, palkkaukseen ja palkitsemiseen, henkilöstötutkimuksiin, koulutukseen ja kehittämiseen sekä työhyvinvointiin. VÄLITYSTUOTTEET Tuotteet, jotka täydentävät Metsä Groupin tuotevalikoimaa asiakkaille, mutta jotka eivät ole suoraan Metsän tuottamia.

Close s. 1966 Diplomi-insinööri Toimitusjohtaja, Metsä Fibre Oy Johtoryhmän jäsen vuodesta 2018 Metsä Fibre Oy, toimitusjohtaja (2018–) Metsä Fibre Oy, tuotantojohtaja (2008–2017) Oy Metsä-Botnia Ab (nyk.

Metsä group henkilöstöjohtaja

Metsästä maailmalle Pohjoisesta puusta tulevaisuuden liiketoimintaa. ​​ Vastuullinen metsäteollisuuskonserni Me olemme Metsä Group, kansainvälisesti toimiva suomalainen metsäteollisuuskonserni. Käytössämme on maailman paras uusiutuva raaka-aine, pohjoinen puu, jota hyödynnämme vastuullisesti ja tehokkaasti. Kaikki käyttämämme puuraaka-aine on sataprosenttisen jäljitettävää. Uusiutuvasta raaka-aineesta valmistetuille tuotteille on kysyntää, kun maapallon resursseista käydään kovaa kilpailua. Koko puun arvoketjun kattavan liiketoimintamme ytimessä ovat pehmo- ja tiivispaperit, kartonki, sellu, puutuotteet sekä puunhankinta ja metsäpalvelut. Keskitämme vankan puu- ja kuituosaamisemme alueisiin, joilla meillä on selvää kilpailuetua ja valoisa tulevaisuus. Metsästä saa loistavan raaka-aineen lisäksi runsaasti uusiutuvaa energiaa. Olemme johtavia puupohjaisen uusiutuvan energian tuottajia ja käyttäjiä Suomessa. Uusiutuvan energian käyttö ja energiatehokkuus ovat keskeisiä tapoja hillitä ilmastonmuutosta, mutta samalla ne parantavat kustannustehokkuutta ja kilpailukykyä.

Metsä Boardin johtoryhmän jäsen vuodesta 2011. Keskeinen työkokemus: Metsä Board Oyj, liiketoiminnan kehitysjohtaja (2011–2017) Metsä Group, tietohallintojohtaja (2009–2011) Metsä Group, johtaja, konsernin tietohallinto (2007–2009) IBM Oyj, johtava konsultti ja Business Development Executive (2002–2007) PwC Management Consulting, johtava strategiakonsultti (2000–2002) Jaakko Pöyry Consulting, useita tehtäviä (konsultti, johtava konsultti, johtaja) Suomessa ja USA:ssa (1990–2000) Keskeiset luottamustehtävät: Suominen Oyj, hallituksen jäsen (2019–) Osakkeita Metsä Board Oyj:ssä ​s. 1970 Diplomi-insinööri Tuotantojohtaja Metsä Groupin palveluksessa vuodesta 2017. Metsä Boardin johtoryhmän jäsen vuodesta 2017. Keskeinen työkokemus: Stora Enso Oyj, Vice President, Operations Excellence & Investments (2012–2017) Stora Enso Oyj, tehtaanjohtaja, Publication Paper, Veitsiluodon tehdas (2011–2012) Stora Enso Oyj, tuotantojohtaja, Oulun paperitehdas (2008–2011) Stora Enso Oyj, tuotantopäällikkö PM6, Oulun tehdas (2006–2007) Stora Enso Oyj, tuotantopäällikkö PM7, Oulun tehdas (2004–2005) Metsä Board Oyj, tuotantopäällikkö PM3, Kirkniemen tehdas (2001–2004) Osakkeita Metsä Board Oyj:ssä s. 1970 Diplomi-insinööri Henkilöstöjohtaja Metsä Groupin palveluksessa vuodesta 2002.

Metsä forest

Metsäliitto Osuuskunnan toiminta laajeni myös. Merkittäviä virstanpylväitä taipaleella olivat muun muassa Metsä-Serlan muodostaminen vuonna 1986 sekä selluteollisuuden kasvu ja kehitys Metsä-Botnia Oy:ssä. 1990-luvun väkevän kasvun aikana Metsäliitossa investoitiin voimakkaasti sekä Suomeen että ulkomaille. 2000-luvulle tultaessa Metsäliitto-konserni oli kansainvälinen metsäteollisuuskonserni, jolla oli yli 25 000 työntekijää kymmenissä eri maissa. Vuosina 2005–2012 vietiin läpi määrätietoinen muutostyö, ja vuonna 2012 Metsäliitto-konserni muutti nimensä Metsä Groupiksi ja uudisti yritysilmeensä. Muutos viimeisteli konsernin strategiaan perustuvan voimakkaan rakennemuutokseen yhtenäisen ja kilpailukykyisen metsäteollisuuskonsernin rakentamiseksi. Toiminnan perusta on kuitenkin edelleen osuuskunta-aatteessa ja suomalaisten metsänomistajien parhaaksi toimimisessa. Tästä on hyvä jatkaa.

 • ▲ Mahdollisimman kattav
 • Tee se itse joulukalenteri
 • Vaitiolovelvollisuus - Sivistyssanakirja - Suomi Sanakirja
 • Chromecast ei yhdistä live
 • Pc pelit gigantti
 • Metsä wood
 • Koirat.com - Match Show, Lappeenranta
 • Mm jääkiekko 2020 matkat reaction
 • Keskustelu - Miten aloitatte tinder-keskustelun | Aihe vapaa | Vauva
 • Miesten korut kalevala

Kesätyöhaun yhteystiedot

Metsäliitto Osuuskunta on Metsä Groupin emoyritys, ja osuuskuntaan kuuluu noin 103 000 metsänomistajaa. Omistustausta ja liiketoimintarakenne erottavat Metsä Groupin kilpailijoista ja vahvistavat toiminnan pitkäjänteisyyttä. Osuuskunnan omistajajäsenten kautta Metsä Groupilla on käytettävissään merkittävä varanto ensiluokkaista puuraaka-ainetta, mikä antaa vakaan ja pitkäjänteisen perustan oman toiminnan ja tuotantolaitosten kehittämiseen. Emoyritys Metsäliitto Osuuskunnan hallintoelimet ovat edustajisto, hallintoneuvosto, hallitus ja pääjohtaja. Metsä Groupin johtoryhmä avustaa pääjohtajaa liiketoiminnan suunnittelussa ja operatiivisessa johtamisessa sekä valmistelee hallitukselle annettavia esityksiä. Kannattavaa kasvua Keskitämme toimintamme, investointimme ​ja voimavaramme alueille, joilla meillä on selkeä kilpailuetu ja joiden kasvunäkymät ovat hyvät. Tutustu strategiaamme Tarkoituksemme: Edistää bio- ja kiertotaloutta jalostamalla pohjoisesta puusta tehokkaasti ensiluokkaisia tuotteita.

Näitä ovat esimerkiksi Metsä Tissuen tuotteiden annostelijat. Sulje MERILOGISTIIKKA Meriteitse tapahtuvat puuraaka-aineiden tuonti- ja valmiiden tuotteiden vientikuljetukset. MAALOGISTIIKKA Puun ja hakkeiden maantie- ja rautatiekuljetukset tuotantolaitoksillemme. Lopputuotteiden maantie- ja rautatiekuljetukset tehtailta satamiin ja terminaaleihin, jatkokuljetukset satamista eteenpäin, suorat asiakastoimitukset sisältäen täydet ja osakuormat sekä jakelun. SATAMAT JA TERMINAALIT Satama-, terminaali- ja varastopalvelut, sekä liitännäiset kuljetus- sekä muut logistiikkapalvelut.

Wednesday, 14 October 2020