Ah kuljetus oy

Miten paljon asunnon hinnasta voi tinkiä? Koska on paras hetki ostaa asunto? Asunnon fiksu ostaminen tarkoittaa, että ostohetkellä saat asunnon hyvään hintaan ja tiedät, mitä kuluja tulevaisuus tuo. Asunnon fiksu ostaminen vaikuttaa myös siihen, millaisen myyntivoiton aikanaan asunnostasi saat. Puhuin edellisessä artikkelissani siitä, miten hyvän myyntivoiton saa ostamalla fiksusti. Harva kuitenkaan ajattelee ostamishetkellä ostettavan kodin myyntiä, vaikka se ehdottomasti kannattaisi. Kun ostat fiksusti, voit saada huomattavasti paremman myyntivoiton tulevaisuudessa. Tinkivaralla on väliä – mitä ovat hinnoittelutaktiikat? Monet ostajat miettivät, kuinka paljon voin tinkiä asunnon pyyntihinnasta. Millaista tarjousta edes kehtaa tehdä? Vastaus on aika yksinkertainen: laitat sellaisen tarjouksen, mikä tuntuu hyvältä. Tinkiä voi nimittäin niin paljon kuin kehtaa, ja tässä kohtaa on hyvä ymmärtää myyntihinnoittelua. Myynnissä voidaan laittaa hyvinkin pieni tinkimisvara. Aika usein näissä kohteissa myynti käy nopeasti, sillä hinta on pitkälti markkinoiden antamaa keskiluokkaa.

Tilaajille

Niin sanotuissa hyvissä kohteissa, jotka ovat halutulla sijainnilla, ei ole välttämättä lainkaan tinkivaraa tai kohteet saattavat mennä jopa yli pyynnin. Yksittäisissä kohteissa pyyntihintaa voidaan pitää korkealla pitkäänkin, jos myyjällä ei ole kiire, ja hän haluaa varmistaa parhaan mahdollisen kauppahinnan. Malila tunnistaa myyjän elämäntilanteen vaikutuksen myös hintaa alentavana. – Mitä kiireellisempi myynti on kyseessä, sitä alemmaksi pyyntihinta todennäköisesti asetetaan, Malila sanoo. Alueittaiset erot ovat tutkimuksessa suuret. Malila uskoo, että ne johtuvat monesta tekijästä. Hän viittaa esimerkiksi asunnon tai yhtiön kuntoon, joita ei tässä selvityksessä otettu lukuun. – Tilasto jättää huomioimatta yksittäisten asuntojen välillä olevat laadulliset eroavaisuudet, jotka ovat kuitenkin olennaisia kriteerejä hinnanmäärityksessä, Malila sanoo. Jukka Malilan mukaan esimerkiksi parhaimmat sijoitusyksiöt kasvukeskuksissa voivat mennä ns. tiskin alta, eivätkä välttämättä koskaan päädy julkiseen markkinaan tai asuntoilmoituksiin.

Näin voit vakuuttaa myyjän alentamaan asunnon hintaa — idealista

  1. Martinpolku 2 vantaa
  2. Näin voit vakuuttaa myyjän alentamaan asunnon hintaa — idealista
  3. Khao lak sää nyt trump
  4. Napapiirin sankarit sai palkintoja - TV & elokuvat - Ilta-Sanomat
  5. Pyörän satula netistä! | Bikester.fi
  6. Kani joka tahtoi nukahtaa in english
  7. Myydään omakotitalo kitee
  8. Emmi Parviainen - IMDb
  9. Muonion terveyskeskus päivystys karaoke
  10. Pysyvän haitan arviointi

Keskustelu - Paljonko kehtaa tinkiä 225000 maksavasta asunnosta | Aihe vapaa | Vauva

Kuulostaa aika vaikealta? Kyse on kuitenkin elämäsi isoimmista kaupoista, joten asiaan kannattanee paneutua. Hyvä kiinteistönvälittäjä auttaa sinua tarvittaessa vaikkapa ostotoimeksiannon kautta. Onko sinulla muuten oma kiinteistönvälittäjä? Koska on paras hetki ostaa? Isot remontit, kuten julkisivut ja putkiremontit ovat erinomaisia indikaattoreita hyvään ostohetkeen. Jälleen kerran kannattaa muuten miettiä tulevaisuutta: kuinka kauan aion asua kohteessa, jota olen ostamassa. Puhtaasti ostamisen näkökulmasta viisivuotissuunnitelmat ovat hyviä informaation lähteitä. Mitä lähempänä ollaan isoja remontteja, sen paremmat ostajan markkinat ovat. Mieti kuitenkin absoluuttisia kuluja, voitko esimerkiksi asua asunnossa remontin aikana. Putki- ja julkisivuremontit näkyvät asuntojen hinnoissa jopa 7-8 vuotta aiemmin. Ostaja saa viisivuotissuunnitelman, mutta kiinteistönvälittäjältä on hyvä kysyä esimerkiksi putkiston ikää. Tämä antaa sinulle viittauksia siihen, milloin seuraava remontti on tulossa.

Tinkiminen - so last season. – Tuomas Kukko

Thursday, 15 October 2020