Ah kuljetus oy

hei ei pahal mut itel käytetty ennen ei lähteny kunnol käyntini ja muuta mut ostetiin isomman koneen kaasari niin toimii moiteetomasti eika kaasarin vaihon jälkeen oo ollu mitään vikaaa honda makey tietty kun noi muut on ihan perseestä ja mun kamulla on jinchen se on kuulemma ihan perseestä! Mulla on Honkkis pelannut ihan hyvin........ honda tietty, muut on vaan kopioita näkeehän sen hinnastakin! kattokaa vaikkaa jinchengin osien hintaa ja mankin osien hintaa. mankin osat maxaa paljon mutta sehän tarkoittaa että ne kestää. esim. mankin cdi 135e ja jinchenin 60e!!! eikä kiinosta miten tuo jinktsheng kirjotetaan oikein. kyl perus mane o hienoin... se o mun mielest ainut mopon näköne... ja pveeki o... no on ne muutki hiuka Kaikki ketkä on tääl haukkunu honleit on jtn 14vee pikkusiittiöi jotka kertoo tarinoi ku kaveri täytti 15 ja osti honlein ja meni paskaks. Ei o mikää ihme et menee paskaks jos ei osaa mopoo käyttää. Säälittävää juttui teiltäki. Itellä honlei eikä siin mitää vikoi ole vaiks ostin KÄYTETTYNÄ!

Honda monkey - Yhteisövisat - Sekalaiset - Älypää

Hei! Onko noista kiinalaisista mopoista kokemusta? Miten kestävät? Joitain mopoja oli jo vuosia sitten mm. Vantaan Mopo-Sportilla. Nyt on esim. Kone-Glansilla ja HongKongissa. Saakohan niihin helposti varaosia. Nykyään on mopomerkkejäkin tullut niin pirusti markkinoille. Tosi heikkoja esityksiä olivat n. 10 v sitten latvialaiset mopot, eikä asiaa auttanut, vaikka jossain mallissa oli Jawan konekin. 70-luvulla ei Jawa moottoripyöräni ollut sentään aivan noin toivoton kuin vm. 93 Stella-mopo. Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

Reseptini ei ole suora kopio tietystä lähteestä, mutta testasin sitä varten Sally's baking addiction -blogin nyhtöpullaa ja kahlasin sen jälkeen muitakin reseptejä. Sallyn resepti oli rasvainen ja mittakaavaltaan annettuun vuokakokoon nähden liian iso (kanelipullat pomppivat paiston aikana vuoasta ja aiheuttivat ulvovan palohälyttimen). Sain kuitenkin hyvän perustan ja pienten muokkausten jälkeen (jätin esimerkiksi päälle valutettavan rasva-sokeriseoksen pois) olin erittäin tyytyväinen lopputulokseen. Uskon, että nyhtöpullaan tykästyvät kaikki, jotka pitävät kanelipullasta! Palaset oli erittäin helppo irrottaa ja syöminen oli siistimpää kuin mitä etukäteen kuvittelin. Tämä sopii siis hyvin juhlavampaankin kahvipöytään. Vinkit: Monkey bread koristellaan usein sokerikuorrutteella. Pullakakusta tulee näyttävämpi – mutta myös makeampi. Maun puolesta kakku ei kuorrutetta kaipaa. Amerikassa käytetään paljon ruskeaa sokeria, joka on fariinisokerin kaltaista, mutta rakenteeltaan kuivempaa. Lähin vastine on ruokakaupoista saatava Dansukkerin vaalea luomuruokosokeri, jonka kidekoko on riittävän pieni.

Honlei vai jinchen vai perus honda monkey - Mopot - Suomi24 Keskustelut

Ja nyt on 125cc lifan;) Se on kyl tietenki totta et aito honda on parempi ku kopiot mut eipähä viel o tiel jääny toi honlei... Ja kaikkihan muistaa, että jokainen mopo on yksilö. Honlein mopot EIVÄT ole sieltä parhaasta päästä. Kyllähän niillä kulkee, mutta korjata niitä täytyy aina silloin tällöin. Itselläni löytyy tallista sekä Honda, Jincheng että Honlei. Hondahan se kaikkein paras noista on, Jincheng tulee toisena ja Honlei vikana... Itellä on honlei, kerran jättäny vaa välille ku joskus lähti kettingit irti ja löi öljypohjaan reijän. Sen takia jätti välille kun, öljyt vuosi pihalle ja leikkas kiinni. Muuta vikaa ei ole ollut paitsi lamppu palanu. Honlei se olla pitää. Kaverin honlei ei oo jättäny kertaakaa välille ajettu jotain 25000km.

  • Kiinan Monkey - Mopot - Suomi24 Keskustelut
  • Koulunkäyntiavustajan työ peruskoulussa ja luokkamuodot - Seure
  • Yhteystiedot | Järvenpään Ajokoulutuskeskus Oy
  • Sylinteri ( porattu ) - Honda Monkey ( vanhin malli )
  • Honda monkey - Yhteisövisat - Sekalaiset - Älypää

Kiinanmopon sähköt - Masinistit keskustelupalsta

foorumi on kaikille avoin keskustelupalsta, ja täten kuka tahansa voi kirjoittaa foorumille. Muistathan, että säännöt on laadittu foorumin tason ylläpitämiseksi, jotta käyttäjät kokisivat foorumin mahdollisimman viihtyisäksi! Sääntöjen rikkomisesta annetaan porttikieltoja ylläpidon harkinnan mukaan. Olen lukenut säännöt ja hyväksyn ne.

tälläne lisätietoja saa kysymäl Vaihtoa voi ehdotella 200cc ja ylöspäin olevaan mönkijään tai crossii Kysymykset justus93 12. 11. 2009 0:26 -1 onko rekisterissä? huiput? Vastaus: kyllä ja tarpeeks;) HENQA 14. 2009 16:27 tiukka hinta? Vastaus: jaa-a, lukiskohan tossa ilmotukses? :o 14. 2009 18:36 onko mopo täysin kunnossa? ja lähteekö 300e? Mallu\ 16. 2009 18:41 Vaihto Yamaha Aerox 50 1999 Vaiha? ;) sulta 600e väliä nii pääset kesällä, mikset talvellaki pommittaa! Vastaus: luuletko, et ostan tollasen kasa paskaa olevan aeroxsin? ;o 16. 2009 21:45 En luullukkaan että ostat, mutta ajattelin että vaihat:) Kyllä kannattas sunki vaihtaa mopos merkkiä! Vastaus: toi mopo ikä on ollu ja menny, et junnu ei huutelis siel yhtää;). Jellona_ 19. 2009 2:11 Kiinnostaisko vaihdella tohon mun Squabbiin? Kuvia on galleriassa! (ps. evo2) Vastaus: ei kiitos, ei oo ny tarvetta;( jepeteus99 13. 12. 2009 17:37 voitko jotenkin lähettää saisit 400 e Vastaus: iha lähettää:), ei kyl onnistu:/ aleeeex 15. 2009 15:08 onks tää mopoks rekisteröity?

Sylinteri ( porattu ) - Honda Monkey ( vanhin malli )

Thursday, 15 October 2020