Ah kuljetus oy

 1. Jyväskylän liikenne paikallisliikenne karaoke

14. 01. 2014, 00:23 #301 Vs: Jyväskylän paikallisliikenne Alunperin kirjoittanut Rehtori Mielenkiintoista nähdä mitä kalustoa Onnibus saa linjoille hankittua. Tulopohja on kunnossa, mutta rahoittajan pitää myös uskoa kykyyn hoitaa näinkin iso kakku. Uskon että Onnibussin johdossa on ammattitaitoa, mutta uskooko rahoittaja sen riitävän. Ehkäpä tukea pitää löytyä myös toimittajalta. Vaihtoehtoja mistä kalastella löytyy laatuhaitarissa aina SOR:sta Setraan. Tässä bisneksessä ei ehkä voitot ole niin suuria, mutta tuotto aika pomminvarmaa: tuottajahan ei ota mitään riskiä. Jos vain on kulut laskettu oikein, niin mitään hätää ei pitäisi olla. Rahoittajallekin tämä on selvä bisnes eikä tarvetta epäilyille pitäisi olla. 21. 02. 2014, 15:00 #302 Moderaattori Markkinaoikeus hylkäsi Jyväskylän Liikenteen valituksen kilpailutuksesta. HS:n uutinen 05. 03. 2014, 13:18 #303 Jyväskylän Liikenne hankkii 30 uutta bussia. Ylen uutinen 12. 2014, 23:46 #304 Alunperin kirjoittanut kuukanko Tarkennus: 18 kpl Scania Citywide-teliä sekä 15 kpl VDL Citea LLE-120:aa.

Jyväskylän liikenne paikallisliikenne karaoke

Kesän 2020 aikataulut Linkki-paikallisliikenne siirtyi 30. 3. alkaen varhennettuun kesäaikatauluun. Suosittelemme tutkimaan aikataulutietoja sähköiseltä reittioppaalta. Voit selata aikatauluvihkon tietoja myös ladattavana pdf-tiedostona. Aikataulusivut (pdf) voimassa 30. 8. 2020 saakka Infosivut (pdf) Painettuja kesäaikatauluvihkoja saatavilla viikolla 23 Aikataulujulkaisu on saatavilla Linkki-palvelupisteestä, Linkki-linja-autoista ja R-kioskeista 1. 6. alkavalla viikolla. Jyväskylän, Laukaan ja Muuramen seudullinen joukkoliikennejaosto päätti 28. 4. pidetyssä kokouksessa, että kesän 2020 painatettua aikatauluvihkoa ei jaeta koteihin. Korjauksia painettuun kesäaikatauluvihkoon Linja 41, s. 72. Koivuranta Oy:n lähtö 11. 40 ajetaan seuraavasti: Laukaa 11. 30, Vihtavuoren koulu 11. 40, Tiituspohja 11. 50, Jyväskylä 12. 10, Keskussairaalalle ajetaan tarvittaessa. Linja ei aja Peurungan eikä Kantolantien kautta. Jäitkö ilman aikataulua? Nouda vihko maksutta Linkki-palvelupisteestä. Aikatauluvihkoja on jaossa myös paikallisliikenteen vihreissä Linkeissä.

 • Luovutaanko kesäajasta? Kansalaisaloite sai tukea eduskunnassa: "Sydäninfarktien määrä lisääntyy kellojen siirtämisen aikoihin"
 • Uusi passi netissä in america
 • Jyväskylän liikenne paikallisliikenne reittiopas
 • Paikallisliikenne | Jyväskylä.fi
 • 2 6 lankku
 • Jyväskylän liikenne paikallisliikenne remix

Jyväskylän Liikenne ajoi aikaisemmin kaiken kaupungin paikallisliikenteen. Kilpailutuksessa se menetti lähes kaiken Onnibus Oy:lle. Jyväskylän Liikenne aloittaa maanantaina yt-neuvottelut. 1. 11. 2013 klo 13. 42 päivitetty 1. 2013 klo 15. 30 YLE Keski-Suomi Jyväskylän Liikenne valittaa sekä vaatii oikaisua paikallisliikenteen kilpailutuspäätökseen. Yhtiö on tekemässä hankintaoikaisun Jyväskylän kaupungille sekä valituksen markkinaoikeuteen kaupungin päätöksestä siirtää paikallisliikenne Onnibus Oy:lle. – Valitukset jätetään maanantaina, ja oletamme, että asia käsitellään uudelleen, sanoo Jyväskylän Liikenteen toimitusjohtaja Jaakko Raunio Jyväskylän Liikenteen taustakonsernin mukaan Onnibussilla ei ole taloudellisia resursseja käynnistää ja hoitaa Jyväskylän paikallisliikenettä. – Käsityksemme mukaan varattomalla Onnibus Oy:llä ei ole tarjouspyynnössä edellytettyjä taloudellisia resursseja käynnistää ja hoitaa Jyväskylän kaupunkiliikennettä, toteaa Koiviston Auto -konsernin konsernijohtaja Antti Norrlin.

Molempien linjojen aikataulut löytyvät Linkki-aikatauluvihkosta. Linja 40 on ELY-keskuksen kilpailuttama linja ja linjaa 41 liikennöidään vielä toistaiseksi ylimenokauden sopimuksella. Summa sumarum. Taitaa näiden kosmeettisten muutosten vaikutus jäädä vähäisiksi. Kilpailutuksen tavoite (matkamääräosuuden kasvattaminen 5% -> 7% vuoteen 2020 mennessä) jäänee sanahelinäksi. Tällaisella vaikeasti hahmoteltavalla sillisalaattilinjastolla on vaikeaa houkutella uusia asiakkaita joukkoliikenteen käyttäjiksi. Kertalipun hintaa piti alentaa = ei toteutettu ja bussien pilaajaväritys tuo mieleen pikemminkin sadun "Keisarin uusista vaatteista". :P Matkustajat, tehkää kasoja kadun reunaan!

02. 2005, 23:03 #12 mutta voisi kaupunkikin tehdä asian eteen jotain esimerkiksi parantamalla bussiliikenteen olosuhteita joukkoliikennekaistoin ym. Löytyykö ensi talven aikataulut jo jostain? Eipä tunnu kaupunkia pahemmin kiinnostavan.... Hyvänä esimerkkinä Väinönkatu jossa on läpiajokielto. Kun ei sitä valvota niin ei sitä kukaan myöskään noudata. Kävelykadun (kauppakadun) kohdalle pitäisi rakentaa tämän näköinen este niin loppuisi se henkilöautojen läpiajo 03. 2005, 04:01 #13 Alunperin kirjoittanut tkp Eipä tunnu kaupunkia pahemmin kiinnostavan.... Juuri tuo on ongelman ydin. Noissa asioissa kaupungin ja maalaiskunnan tahto näyttelevät keskeistä roolia. Sitä tahtoa edustaa paikallisen väestön asenne. Valtuustoissa kuitenkin istuu demokraattisesti valitut valtuutetut. Hyvähän se on meidän (vieläpä suurelta osin aivan muualla asuvien) harrastajien neuvoa, miten jossain pitäisi tietyt peruspalvelut järjestää. Olen kuitenkin yllä näkyvien kirjoittajien kanssa osittain samaa mieltä, että parannettavaa riittää melko pitkäksi listaksi asti.

Ihan jo ekologisista syistä johtuen 1970- ja 1980-lukujen tekniikkaan pohjautuva autokalusto pitäisi heivata pois aktiivikäytöstä pikimmiten. 03. 2005, 12:07 #14 Alunperin kirjoittanut Rattivaunu Ihan jo ekologisista syistä johtuen 1970- ja 1980-lukujen tekniikkaan pohjautuva autokalusto pitäisi heivata pois aktiivikäytöstä pikimmiten. 20 uutta autoa parissa vuodessa on Jyväskylän kokoisessa kaupungissa paljon. Jos kaikki autot hankittaisiin uusina ja hankintoja tehtäisiin vuosittain, sopiva hankintaerä olisi 5 autoa. Mutta kun koko KA-aikakausi on mennyt Jyväskylässä lähes ilman merkittäviä uuden kaluston hankintoja, on tilanne se, että vaikka 20 autoa vanhimmasta päästä poistettaisiinkiin, liikenteeseen jäisi silti kymmenkunta 87-mallista autoa ja 23 vuosimallin -88 autoa, joista suurin osa on vieläpä keppivaihteisia. Yhteensä näiden osuus Jyväskylän paikkurikalustosta on uusien autojen hankinnan jälkeen noin 40%! Ja noiden uusien Kabusien tultua liikenteeseen on näillä autoilla siis jo 20 vuotta ikää.

 1. Helly hansen kengät intersport
 2. Valuutta
 3. Iphone se 64gb kokemuksia watch
 4. Live kamera helsinki vantaa
 5. Tortillat uunissa
Thursday, 15 October 2020