Ah kuljetus oy

  1. Kahvakuula long cycle 1
  2. Kahvakuulaurheilun MM-kisat | SUOMEN KAHVAKUULA RY
  3. Tunnetko voimailulajeja? – Raaseporin Rauta – Raseborg Järn

Kahvakuula Kahvakuulaurheilu Kahvakuulaurheilussa on kolme perusliikettä, tempaus, työntö ja rinnalleveto, harjoittelun tärkein apuliike on heilautus. Kilpailuissa nostetaan yhtä tai kahta kuulaa mahdollisimman monta kertaa 10 minuutin aikarajan sisällä. Kilpailuliikkeinä ovat tempaus ja työntö – samoin kuin painonnostossa. Erikseen kisataan Long Cycle (LC) – rinnalleveto-työntö. Tempaus: Työntö: Long Cycle: Kahvakuula kuntoiluvälineenä Vaikka kahvakuulakisaaminen saattaakin näyttää ensi näkemältä hieman yksitoikkoiselta, on kahvakuula yksi monipuolisimmista voimaharjoitteluvälineistä. Kahvakuulaliikkeitä on satoja. Kuten kisatessakin, harjoittelussa voi käyttää yhtä tai kahta kuulaa. Yhden kuulan ote voidaan ottaa yhdellä tai kahdella kädellä. Kahvakuulaharjoittelu mukautuu helposti omaan osaamis- ja voimatasoon. Saliharjoittelun lisäksi kuula tai kaksi mahtuu helposti myös kotiin. Kahvakuula on myös helppo ottaa hyvällä säällä ulos ja harjoitella raittiissa ilmassa. Kahvakuulailulle tyypillinen voimakestävyysharjoittelu kuluttaa runsaasti energiaa – ja se sopii siksi hyvin painonhallinnan tueksi.

Kahvakuula long cycle 1

  • Kahvakuula long cycle.com
  • Iso omena gigantti download
  • Kahvakuula long cycle

Kahvakuulaurheilu, alkuperäiseltä nimeltään girevoy sport (GS), on urheilulaji, jossa nostetaan yhtä tai kahta kahvakuulaa mahdollisimman monta kertaa 10 minuutin aikarajan sisällä. Nykymuotoinen GS on Neuvostoliitosta alkunsa saanut tekniikka- ja taitolaji, jossa tarvitaan voimaa ja kestävyyttä, sekä liikkuvuutta ja toistomäärien kasvaessa myös nopeutta. Klassisen GS:n nostot ovat tempaus ja työntö, kuten painonnostossakin, sekä kolmantena lajina long cycle (LC) eli rinnalleveto-työntö, joka kisataan erikseen. Työnnössä ja LC:ssä miehet kilpailevat yleensä kahdella kuulalla ja myös naisilla kahden kuulan nostaminen on yleistynyt yhdellä kuulalla nostamisen sijaan. Tempauksessa käytetään yhtä kuulaa ja kaikissa yhden käden suorituksissa kättä saa vaihtaa kerran aikarajan sisällä. Sarjat jakaantuvat kuula- ja kehonpainoluokittain. Säännöissä on määritelty millainen on hyväksyttävä työntö- tai tempaustoisto ja mitkä virheet tai puutteet aiheuttavat toiston hylkäämisen. Vesa Virtanen, Sami Majaranta, Harri Lehtola Lajin erikoisuus on nostojen nopeuden lisäksi rentoutumisessa suorituksen aikana.

Kahvakuulaurheilun MM-kisat | SUOMEN KAHVAKUULA RY

Hopeaa. 68kg Maarit Kangas 172 toistoa. Kultaa. yli 68kg Terhi Vierelä 139 toistoa Kultaa. Naiset 24kg tempaus 63kg Kaisa-Liisa Kaikkonen 36 toistoa Pronssia. Miehet 24kg, kaksiottelu 78kg Ville Oikarinen 102 työntöä ja 98 tempausta Hopeaa 85kg Marko Suomi 70 työntöä ja 108 tempausta Kultaa Miehet 24kg, Long Cycle 78kg Ville Oikarinen 69 toistoa Kultaa. 85kg Jukka Rajala 70 toistoa Kultaa. 105kg Kalle Pyykkönen 63 toistoa Kultaa. Miehet 32kg, kaksiottelu 85kg Johnny Haddas 36 työntöä ja 100 tempausta 95kg Harri Lilja 25 työntöä ja 78 tempausta 105kg Kari Äijälä 37 työntöä ja 72 tempausta Miehet 32kg, Long Cycle 85kg Johnny Haddas 29 toistoa Pronssia. 105kg Heikki Vierelä 32 toistoa Ikämiehet 24kg kaksiottelu 85kg Simo Kurvinen (40-44v. ) 95 työntöä ja 115 tempausta Hopeaa. 95kg Markku Torvinen (40-44v. ) 76 työntöä ja 111 tempausta Pronssia. yli 95kg Pekka Taipale (50-54v. ) 63 työntöä ja 142 tempausta. Kultaa. Ikämiehet 24kg Long Cycle yli 95kg Pekka Taipale (50-54v. ) 32 toistoa. Kultaa.

Tunnetko voimailulajeja? – Raaseporin Rauta – Raseborg Järn

Heittely ja jonglööräys Kahvakuulilla voi tehdä tehokasta heittoharjoittelua ulkona. Heittoja voi tehdä esim. kentällä pituutta ja korkeutta heittämällä eri tyyleillä. Heitot yhdistettynä esimerkiksi juoksusprintteihin ovat erinomainen ja hauska tapa tehdä yleiskuntoharjoittelua. Jonglööräys on mielenkiintoinen tapa pitää peruskunnostaan huolta, ja se kehittää myös koordinaatiota. Siinä kahvakuulaa heitellään kädestä toiseen tai selän takaa eri tavoilla. Syke nousee melkein huomaamatta eikä toistoja tarvitse laskea. Lisätietoja © Marko Suomi / Suomi Kettlebell 2011

Thursday, 15 October 2020