Ah kuljetus oy

Esko Niinikorpi, Kaanin taiteilija ja yrittäjä "Pidän tiukasti kiinni periaatteestani luoda rakenteellisesti kestäviä ja esteettisesti pitkäikäisiä tuotteita. Ekologisuuteen ei yksin riitä tuotteen kestävyys. Siihen tarvitaan se, että tuotetta halutaan käyttää vielä vuosikymmenten kuluttua. "

Outlet - Kaani

Etusivu / Tuotteet / Jazz / Jazz työtuoli 588, 00 € – 685, 00 € Jazz ja Jazz-Grand tuolit voit valita myös työtuoliversioina. Tukevassa viisisakaraisessa laippajalassa on kevyesti pyörivät pyörät ja kaasujousitus (korkeuden säätö). Kromatun jalan mukaisesti myös kahva on kromattu. Jos verkkokaupasta ei löydy mieluista väri- tai materiaalivaihtoehtoa ole yhteydessä meihin joko puhelimitse 044 906 4050 tai sähköpostilla Kuvaus Tunnusomaisia piirteitä Jazz tuotteissa on mm. vaakasuuntainen puunkäyttö, mikä keventää usein koko sisustuksen ilmettä. Toinen tunnusmerkki on tuotteiden hyvä käytettävyys. Useat materiaali- ja värivaihtoehdot auttavat toivottavasti löytämään oikean ratkaisun juuri Sinun kotiisi. Mikäli vakioratkaisuista ei löydy, me kaanilaiset toteutamme erikoisratkaisut sekä materiaalien että värien suhteen. Vuonna 2009 Jazz tuoteperhe on valittu vuoden tuotteeksi.

Kaanin Jazz tuoli on valittu Suomen Designmuseon vakituisiin kokoelmiin! Kaani uudistuu ja mallisto kasvaa. Toukokuun loppuun asti v. 2020 tarjoamme juhlavuoden kunniaksi KAiken sivupöydät tarjoushintaan! Tarjoushinnat esimerkiksi: 663, - (828, -) 134cm Kaiken sivupöytä puujaloilla, lasiliukuovilla, maalattu puolikiiltävä 864, - (1. 080, -) 200cm Kaiken sivupöytä puujaloilla, lasiliukuovilla, maalattu puolikiiltävä 784, - (980, -) 134cm Kaiken sivupöytä puujaloilla, lasiliukuovilla, Tammi tai Koivu 1. 016, - (1. 270, -) 200cm Kaiken sivupöytä puujaloilla, lasiliukuovilla, Tammi tai Koivu Toimituskulu kotiovelle on 15 euroa. Maalattu voi olla musta, valkoinen tai hopean harmaa, kaikki puolikiiltävinä. Tammi ja koivu voivat olla kaikissa Kaanin värikartan sävyissä luonnonvärisenä tai petsattuna, lakattuna tai luonnon vahalla tai öljyllä viimeisteltynä. Kampanjaedut saat verkkokaupassamme koodilla Touko2020 Mikäli verkkokaupassa et saa valittua mieleistäsi väriyhdistelmää tai haluat viestiä meille jotain muuta asiaa tilauksesi yhteydessä, lähetäthän sähköpostia osoitteeseen.

Jazz-Bar jakkara - Kaani

Mikäli vakioratkaisuista ei löydy, me kaanilaiset toteutamme erikoisratkaisut sekä materiaalien että värien suhteen.

  1. Kaani Jazz ruokapöydän tuoli, nahkaverhoiltu puujalalla | Kaluste10
  2. Kaani Jazz tuoli - Porin Kalustetalo
  3. Outlet - Kaani
  4. Kaani Jazz kangasverhoiltu ruokapöydän tuoli metallijalalla | Kaluste10

Etusivu - Kaani

Etusivu / Tuotteet / Jazz / Jazz-Grand tuoli 271, 00 € – 536, 00 € Osalle meistä hieman korkeampi on parempi. Jazz-Grand tarjoaa ylvään ryhdin hieman korkeammalla selkänojalla. Jazz Grand tuolissa on irtohuppuverhoilu ja se on mahdollista saada teräs- tai puujaloilla. Teräsosien maalaus voi olla satiiniteräs, tumma grafiitti tai valkoinen. Jos verkkokaupasta ei löydy mieluista väri- tai materiaalivaihtoehtoa ole yhteydessä meihin joko puhelimitse 044 906 4050 tai sähköpostilla Kuvaus Tunnusomaisia piirteitä Jazz tuotteissa on mm. vaakasuuntainen puunkäyttö, mikä keventää usein koko sisustuksen ilmettä. Toinen tunnusmerkki on tuotteiden hyvä käytettävyys. Useat materiaali- ja värivaihtoehdot auttavat toivottavasti löytämään oikean ratkaisun juuri Sinun kotiisi. Mikäli vakioratkaisuista ei löydy, me kaanilaiset toteutamme erikoisratkaisut sekä materiaalien että värien suhteen.

Katso alennusprosenttisi Kaanin valmistama ja Esko Niinikorven suunnittelema Jazz-tuoli irtohuppuverhoilulla ja teräs tai puujaloilla on ollut Kaanin suosituin tuote jo pitkään. Jalkoihin ja verhoiluun useita eri värivaihtoehtoja. Syvyys 55 cm, leveys 42 cm, korkeus 85 cm ja istumakorkeus 45 cm. Hinta alkaen 275 €. Jos kiinnostuit, ota yhteyttä ja pyydä tarjous! Jazz-tuolit löydät Porin Asuntomessuilta, kohteesta Karhukortteli Asunto OY Porin Otso. Lisätiedot Valmistaja Kaani Suunnittelija Esko Niinikorpi Toimitusaika Varastosta 1-2 päivää, tilattaessa 2-4 viikkoa. Tutustu myös

Jazz työtuoli - Kaani

Asiakas sitoutuu jokaisen tilauksen yhteydessä voimassa oleviin toimitusehtoihin. Osa myymistämme huonekaluista toimitetaan valmiiksi koottuina ja osa osissa. Mikäli tuotteen kuvauksessa ei mainita tuotteen olevan valmiiksi koottu, toimitetaan tuote osissa. Toimitukset Verkkokaupasta tilatut tuotteet voi valita joko kotiin kuljetettuna tai noudettuna Kaluste 10:n myymälästä. Toimitustapa ja toimitushinnat ovat tuotekohtaisia. Kotiinkuljetuksen rahti maksaa 60 euroa ja nouto myymälästä on veloitukseton. Vaihtoehtona ovat myös noudot Postin ja Matkahuollon toimipisteistä. Toimitusaika riippuu tilatusta tuotteesta. Arvio tuotteiden toimitusajoista on mainittu jokaisen tuotteen tuotetiedoissa. Toimitusaika vahvistetaan aina kirjallisella tilausvahvistuksella. Tuotteiden kotiinkuljetuksen toteuttavat valitsemamme yhteistyökumppanit. Tuotepalautukset Jos et jostain syystä ole tyytyväinen ostokseesi, voit palauttaa sen kuluttajansuojalain nojalla 14 päivän sisällä ilman mitään erityisiä syitä.

Toimitusehdot Verkkokaupan tuotteita myy Kaluste 10 Oy, y-tunnus 0174426-3. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron. Myymme tuotteita täysi-ikäisille yksityishenkilöille Manner-Suomeen. Pidätämme oikeuden hintojen ja toimituskulujen muutoksiin, jotka johtuvat esimerkiksi verkkokaupan teknisestä virheestä tai inhimillisestä virheestä. Sopimusehtoihin ja niiden soveltamiseen sovelletaan Suomen lakia. Tilaaminen Tilaaminen tapahtuu suoraan verkkokaupasta. Voit myös pyytää meiltä tarjousta sähköpostitse tai puhelimitse. Tilauksessa asiakkaan tulee ilmoittaa nimi, osoite, puhelinnumero ja sähköpostiosoite. Ostoskorissa ovat valmiiksi näkyvillä tilattavaksi halutut tuotteet ja hinnat, maininta maksutavasta ja kotiinkuljetuksesta. Kaikki tilaukset vahvistetaan sähköpostilla, jossa ilmoitetaan tilauksen arvo, toimituskulut sekä tilatut tuotteet. Tilauksen tehtyään asiakkaan katsotaan ymmärtäneen mm. sen, että kuvissa esitetyt värimallit eivät välttämättä täysin vastaa tuotteen todellista sävyä.

Korttimaksaminen tapahtuu turvallisesti Netsin SSL-suojatulla maksulomakkeella. Verkkokaupalla ja Checkout Finland Oy:llä ei ole pääsyä korttitietoihin, eikä maksukortin tietoja tallenneta järjestelmiimme. Verkkokaupassa ovat käytössä kansainväliset Verified by Visa- ja MasterCard SecureCode -todentamispalvelut. Verkkokauppa käyttää Checkout-maksunvälityspalvelua korttimaksuissa. Verkkokauppa toimii tuotteiden ja palveluiden markkinoijana sekä tuotteiden toimittajana asiakkaalle. Verkkokauppa huolehtii kauppaan liittyvistä lakisääteisistä sekä itse määrittelemistään muista velvoitteista. Maksukorttimaksuissa kauppa syntyy asiakkaan ja Checkout Finland Oy:n (2196606-6) välille. Checkout Finland Oy vastaa korttimaksuihin liittyvistä velvoitteista ja reklamaatioista. Checkout näkyy maksun saajana korttilaskulla ja välittää asiakkaan maksaman maksukorttimaksun suoraan kauppiaalle. Verkkokaupan toimitusehdot ovat voimassa 15. 3. 2016 alkaen.

Thursday, 15 October 2020