Ah kuljetus oy

 1. Sukupuolitaudit ja niiden testaus | Kuopio
 2. Sukupuolitauti testi kotona
 3. Sukupuolitauti testi kotiin helsinki
 4. Hiv testi kotiin
 5. Hiv testi kotona apteekki

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden saada näytteenottovälineet tippuri-, klamydia- tai salmonellatartunnan testaamiseen suoraan kotiisi postitse. Sinun ei tarvitse käydä laboratoriossa noutamassa näytteenottovälineitä ja palauttamassa näytettä. Säästät näin ollen aikaa ja vaivaa. Tuloksen näet Oma Terveydestä noin 3-4 päivää näytteen postittamisen jälkeen. Mitä näytteidenottovälineillä voi tutkia? Voit tilata Oma Terveyden kautta näytteenottovälineet salmonella- tai klamydia- ja tippurinäytteeseen. Salmonella tutkitaan ulostenäytteestä. Salmonella on yleinen ripulin aiheuttaja. Salmonellatartunnan voi saada esimerkiksi ulkomaanmatkalta. Salmonella on myös yksi ruokamyrkytyksen aiheuttajista. Klamydia ja tippuri tutkitaan miehillä virtsanäytteestä ja naisilla vaginanäytteestä. Klamydia ja tippuri ovat herkästi tarttuvia bakteerien aiheuttamia sukupuolitauteja. Klamydia- ja tippurinäyte on hyvä tutkia 1-3 viikkoa mahdollisesta tartunnasta. On hyvä muistaa, että suurin osa tartunnan saaneista on oireettomia.

Sukupuolitaudit ja niiden testaus | Kuopio

Seksitautien etätestaus - YTHS Siirry sisältöön Maksuttoman etätestin avulla saat nopeasti ja helposti vastauksen tippuri- tai klamydiaepäilyihin. Etätesti step by step Tilaa kotona tehtävään näytteenottoa varten maksuton klamydia- ja tippuritestipaketti YTHS:n Testaa kotona -sivustolta. Testipaketti on maksuton vain silloin, kun tilaus tehdään tämän sivuston kautta. Kirjautuminen verkkopalveluun tapahtuu pankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella. Huomioithan, että palveluun kirjautuessasi tunnistautumisen ohessa tarkastetaan myös käyttöoikeutesi YTHS-palveluihin. Muistathan siis, että esimerkiksi terveydenhoitomaksun tulee olla maksettu, jotta voit käyttää palveluita. Kun saat paketin kotiisi, ota ohjeiden mukaan näyte ja lähetä näyteputki pakkauksessa mainittuun laboratorioon. Kun testitulos on valmis, saat siitä ilmoituksen tekstiviestinä. Tämän jälkeen voit tarkistaa tuloksen YTHS:n Testaa kotona -sivustolta. Kun olet saanut tekstitulokset Jos testituloksesi on positiivinen, varaa aika YTHS:n palvelupisteeseen.

Sukupuolitauti testi kotona

 1. Singapore sää
 2. Sukupuolitauti testi kotona vantaa
 3. Renault edc automaattivaihteisto 3
 4. Säästöpankki mobiili verkkopankki
 5. Pola rantala vanhemmat west
 6. Mistä raskaus lasketaan
 7. Sukupuolitauti testi kotiin helsinki
 8. Sukupuolitauti testi kotona turku
 9. Sukupuolitautien testaus kotona

Sukupuolitauti testi kotiin helsinki

HIV-testaus Halutessasi voit käydä HIV-testissä myös anonyymisti. Testaus tapahtuu Pääterveysaseman laboratoriossa (Savotalo) os. Kuninkaankatu 25 A, arkisin klo 12 - 13. 30. Testaus on maksuton. Näytteenottoon saapuessasi, et tarvitse erillistä ilmoittautumista, vaan ota suoraan vuoronumero (verinäyte). Sinua palvellaan vuoronumeron mukaisessa järjestyksessä. Varauduthan odottamaan. Lisätietoa sukupuolitaudeista

Hiv testi kotiin

Maksuton klamydian ja tippurin etätestaus virtsasta Voit tilata testin jos olet tamperelainen tai orivesiläinen tai opiskelet Tampereella tai Orivedellä lukiossa, ammattioppilaitoksessa, aikuiskoulutuskeskuksessa tai ammattikorkeakoulussa. olet harrastanut suojaamatonta seksiä, mutta sinulla ei ole seksitautiin viittaavia oireita. Jos sinulla on oireita, ota yhteyttä terveydenhuollon yksikköön. suojaamattomasta seksistä on kulunut vähintään viikko. Jos opiskelet yliopistossa, sinua palvelee YTHS. Tutkimusten maksaja ja rekisterinpitäjä on Tampereen kaupunki. Rekisteriseloste (Tutustu järjestelmään tallennettaviin tietoihin, niiden käyttötarkoitukseen ja käytön periaatteisiin. ) 1. Kenelle etätestaus sopii? Jos sinulla on seksitautiin viittaavia oireita, ota yhteyttä terveydenhuollon yksikköön. Jos olet harrastanut suojaamatonta seksiä, mutta sinulla ei ole oireita, voit hyödyntää etätestauspalvelua. Etätestausnäytteen voit ottaa itse kotona, jonka jälkeen toimitat sen postitse laboratorioon tutkittavaksi.

Hiv testi kotona apteekki

Miten saan näytteidenottovälineet? Voit tehdä tilauksen Oma Terveys -palvelussa. Noin viikon kuluessa saat näytteenottovälineet tilauksessa antamaasi osoitteeseen postitse. Muista noudattaa näytteenottovälineiden mukana tulevaa näytteenotto-ohjeistusta laadukkaan näytteen saamiseksi. Kun olet ottanut klamydia-, tippuri- tai salmonellanäytteen, palauta se postin toimipisteeseen. Mistä näen tulokset? Noin 3-4 päivää näytteen postittamisesta, näet vastauksen Oma Terveys –palvelussa. Tuloksen ollessa negatiivinen sinulta ei kyseistä taudinaiheuttajaa löydy eikä jatkotoimenpiteitä tarvita. Kuitenkin jos sinulla on oireita, suosittelemme hakeutumaan lääkärin vastaanotolle. Mikäli tulos on positiivinen, Terveystalon lääkäri on sinuun yhteydessä puhelimitse jatkohoidostasi. Jos olet Terveystalon työterveysasiakas, voit kysyä palvelusta lisää omalta työterveyshoitajaltasi. Voit pyytää tutkimuksia hänen kauttaan, jos tutkimus sisältyy työterveyssopimukseesi. Hinta 75€ Tilaa näytteenottovälineet kotiin

5. Tulosten tulkinta Jos testitulos on positiivinen, ota yhteyttä terveydenhuollon yksikköön. Jos testitulos on negatiivinen, mutta epäilet jonkin muun taudinaiheuttajan aiheuttamaa tai sukupuolielinten ulkopuolista seksitautia, ota yhteyttä terveydenhuollon yksikköön. Lue lisää tulosten tulkinnasta.

Mikäli et ole yhteydessä YTHS:ään positiivisen tuloksen saatuasi, me olemme yhteydessä sinuun, jotta saat tarvitsemaasi hoitoa. Negatiivinen testitulos ei vaadi sinulta toimenpiteitä. Jos epäilet jotain muuta seksitautia, ota yhteyttä YTHS:ään. Palvelut käytössäsi Ohjeet Käytämme evästeitä parantaaksemme sivuston käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeet. Lisätietoa.

Wednesday, 14 October 2020