Ah kuljetus oy

 1. Näkijä Niina-Matilda Juhola | Elävä arkisto | yle.fi
 2. Niina-matilda kuusisto kirjat
 3. Webhosting ja webhotellit: www.zoner.fi
 4. Niina-Matilda Kuusisto: Johdatuksessa - KuuKorento - Elämäniloinen verkkokauppa

Julkaistu 28. 07. 2010 - 14:00. Päivitetty 06. 06. 2016 - 16:04 Niina–Matilda Juhola nauraa ajatukselle, että henget olisivat leijailevia haamuja. Hän on näkijä, joka näkee henget ihmishahmoina, ja voi kurkistaa muiden ihmisten entisiin elämiin. Kun Niina-Matilda Juhola oli lapsi, hän rakasti kylpemistä mummolassa. Mummon kylpyammeessa hän myös tajusi olevansa vanha nainen lapsen kehossa. "Kun mä pääsin sinne ammeeseen ja sain ne ryppyset kädet, must ne oli maailman ihanimmat". Juholan mielestä oli kamalaa olla pienessä, lapsen kehossa. Lopullisesti yhteys henkimaailmaan löytyi hieman vanhempana. Silloin Juhola oli istunut sängyllä ja tuntenut, että joku istui hänen vieressään. Tunne oli ollut pelottava, mutta Juhola rohkaisi mielensä ja pyysi vierasta esittäytymään. Siitä lähtien Juhola on usein ollut "auki", eli avoin keskusteluille henkimaailman olentojen kanssa. Hän valistaa ystäväänsä Laila Mäkistä, että henkimaailman tunnistaa siitä, että kaikki väreilee, sillä kaikki on energiaa.

Näkijä Niina-Matilda Juhola | Elävä arkisto | yle.fi

Niina Matilda on kirjoittanut kirjat Näkijä 1, Näkijä 2, Voimakirja ja Johdatuksessa. Näkijä 1 Tietoja Luotu 04. 12. 2012 20:36 Näkijä 1 – Elämänpolulla henkien kanssa. Näkijä on Niina-Matilda Kuusiston (Juhola) kirja henkioppaista ja henkimaailmasta. Lue lisää...

Niina-matilda kuusisto kirjat

Taivaalla palaa tuli jotta, muistaisit kysyä miksi. Kovakantinen kirja 140 s. Samankaltaiset tuotteet

Webhosting ja webhotellit: www.zoner.fi

 1. Kai kuusisto
 2. Mb w201 amg
 3. Niina-matilda kuusisto kokemuksia
 4. Näkijä Niina-Matilda Juhola | Elävä arkisto | yle.fi
 5. Väkiviinaetikka pyykinpesukoneen puhdistus
 6. Suomen suurlahetysto
 7. Lisäravinteiden käyttö koiran ruokinnassa - Vitabalans Oy
 8. Kuusisto skis

Musiikki- ja huumorikopla Lapinlahden Linnut työsti Yleisradiolle kolme sketsisarjaa vuosina 1988, 1990 ja 1992. Toivotut Seitsemän kuolemansyntiä, Maailman kahdeksan ihmettä ja Kuudesti laukeava julkaistaan Areenaan 2. 7. 2020 ja sarjat ovat katsottavissa palvelussa vuoden ajan. Mikäli Lapparihuumori ei ole tullut vielä tutuksi, suosittelemme aloittamaan viihtymisen näillä viidellä sketsiklassikolla. "Tääl on kovat dingot menossa" – porilaisbändi herätti 1980-luvun Suomessa ennennäkemätöntä hysteriaa Dingon tarina Ylen arkistovideoiden kautta. Dingo-ilmiön hysteerisimmistä vuosista kertoo kesän 2020 uusi audiodraama Kaikki huutaa Dingo! Peräti 20-osainen sarja on kuunneltavissa Yle Areenassa kokonaisuudessaan 2. heinäkuuta alkaen. Lapinlahden lintujen matkassa Elävän arkiston heinäkuuhun Poimintoja Elävän arkiston tarjonnasta heinäkuulle. Heinäkuu lupaa usein helteitä ja onkin suomalaisten yleisin lomakuukausi. Ufoilua ja valoilmiöitä Suomessa Suomessa tehtyjä ufohavaintoja ja valoilmiöitä Suomalaisten kertomat ufohavainnot kiinnostivat mediaa 1960–1970-luvun taitteessa.

Niina-Matilda Kuusisto: Johdatuksessa - KuuKorento - Elämäniloinen verkkokauppa

Yläkuu Kuva oikealla: maadoitusmatot soveltuvat myös lemmikkieläimille!

Tuotetta rajoitettu erä. 29, 90 € Sisältää alv. 10. 00% Saatavuus Varastossa Tuotenumero 9789526776903 Tuotekuvaus Niina-Matildan Johdatuksessa – kirja on jatkoa omaelämäkerrallisille Näkijä-kirjoille. Hänen sydämellinen, ihmisläheinen ja humoristinenkin lähestymistapansa erilaisiin ihmisten ja henkimaailman kohtaamisiin antaa lukijalleen ainutlaatuisen ja sydäntä koskettavan lukuelämyksen; kirjaa ei malttaisi laskea käsistään. Elämä on kuin hämähäkinseitti, jonka langoilla olemme yhtä. Sattumia ei ole. Sinut johdatetaan yhä uudelleen oikealle polulle. Luottamus näkymättömien ja meidän nahkaisten välillä synnytti tämän kirjan, ajassa jossa tiede ja henkimaailma lähentyvät toisiaan. Syntymälahjakseen selvänäköisyyden saaneen Niina-Matilda Kuusiston luona viimeisen kahdentoista vuoden aikana käyneet katsottavat ovat opettaneet näkijäänsä. Tiedonjanoisena hän on esittänyt omat kysymyksensä ja pyyntönsä näkymättömille auttajille. Vastaukset ovat olleet voimallisia ja ennalta arvaamattomia.

Huumeäidin tarina. Lorna Byrne - Portaat taivaaseen Ronald D. Siegel - Tässä ja nyt Marianne Käcko - Tapa minut, äiti! Anthony de Mello - Havahtuminen Heikki Saure - Matka yli ymmärryksen Matti Larjavaara - Ketunmorsian (huono!! ) Kaisa Jaakkola - Hormonidieetti Luetut 2010 Karl-Magnus Spiik - Isän suru Jenna Miettinen - Liian nuori Ann Heberlein - En tahdo kuolla, en vain jaksa elää Sylvia Browne & Lindsay Harrison - Elämää toisella puolella Luetut 2009 Gary Zukav - Sielun paikka Arja Sihvola - Jälkeen Kasperin Merja Pitkänen (toim. ) - Surun sillalla Kirsi-Klaudia Kangas - En enää laske tunteja Paulo Coelho - Brida (selaten.. ) Luetut 2008 Paulo Coelho - Paholainen ja neiti Prym Doreen Virtue - Kuiskauksia, enkelten kertomaa Irene Johanson - Mitä enkelit tahtovat kertoa meille tänä päivänä Paulo Coelho - Portobellon noita Anna Berg - Jälleensyntymä ja kuolema. Elämä elämien välillä Diana Cooper - Ihanat enkelit. Anna valon muuttaa elämäsi Michael Newton - Sielujen matka. Elämää elämien välillä Robert J. Grant - Paikka jota kutsumme kodiksi.

 1. Iphone se 64gb kokemuksia
 2. Turkki alanya sää
 3. Pori kesätapahtumat 2015 cpanel
Thursday, 15 October 2020